Over ons

Tandartsenpraktijk Tetragon Hogekwartier bestaat inmiddels alweer 20 jaar en is een waar begrip in Amersfoort. We vinden dat bij tandheelkunde de patiënt centraal moet staan en bieden professionele tandheelkundige zorg met een persoonlijke aanpak.

Ons team

Ons enthousiaste team staat altijd voor u klaar en maakt het u zo prettig mogelijk. Het team bestaat uit tandartsen, een orthodontist, endodontoloog in opleiding, mondhygiënisten, (preventie-)assistenten en baliemedewerkers.

Het gehele team zorgt ervoor dat u zich te allen tijde op uw gemak voelt. Dat begint bij binnenkomst: u wordt altijd gastvrij ontvangen. Met de persoonlijke aandacht en een goede en vriendelijke behandeling, vertrekt iedereen hier met een glimlach op het gezicht. Bent u bang voor een bezoek aan de tandarts? Laat ons dit dan alstublieft weten. We nemen graag extra tijd voor u, zodat het ook voor u een aangename ervaring is.

Maak kennis met het team

De vestiging

Aan de Velduil 3A staat onze moderne vestiging met 6 behandelkamers. Vanzelfsprekend beschikken we over de modernste apparatuur en materialen voor de behandelingen. Mede hierdoor vindt u bij ons meerdere disciplines en verlenen we een breed pakket aan zorg. U kunt bij ons terecht voor onder andere periodieke halfjaarlijkse controles, orthodontie, mondhygiëne, facings, kinderbehandelingen, implantaten, cariësbehandelingen, kronen, bruggen, protheses (kunstgebitten), wortelkanaalbehandelingen, Invisalign (onzichtbare beugel) en parodontale behandelingen.

Alle behandelingen

Preventieve tandheelkunde

We geloven dat voorkomen altijd beter is dan genezen en besteden bij onze praktijk dan ook veel aandacht aan preventieve tandheelkunde. Onze preventie-assistenten en mondhygiënisten helpen u om uw gebit gezond te houden. Maak een afspraak als u graag uw gebit wilt controleren.

Afspraak maken

Contact

Heeft u een vraag over de praktijk of een behandeling? U kunt ons bereiken op 033 – 4722990 of mailen naar info@tetragon.nl. Als u zich graag wilt inschrijven, kunt u op de onderste button klikken.

Aanmelden

 

Tandartsenpraktijk Tetragon Hogekwartier Amersfoort

De Velduil 3A
3815 XT Amersfoort
Tel: 033 – 4722990
Email: info@tetragon.nl

Wij gaan al 10 jaar met ons gezin naar Tandartsenpraktijk Tetragon. Altijd een warm welkom en een prettige omgang met de kinderen. De nieuwe locatie is erg mooi!

Ik ergerde me aan mijn scheve gebit, maar wilde als volwassene geen beugel. Bij Tetragon is mij een Invisalign aangemeten. Bijna niet te zien en het gaat de goede kant op! Heel blij met de behandeling.