Betalen

Onze tarieven zijn gebaseerd op de landelijk vastgestelde tarieven, de zogenaamde UPT-codes. Rekeningen worden na iedere behandeling door factureringsbedrijf Infomedics verstuurd. U betaalt het bedrag aan hen. Infomedics werkt met sommige zorgverzekeraars samen. De rekeningen van de zorgverzekeraars waarmee Infomedics een overeenkomst heeft, worden direct naar de zorgverzekeraar gestuurd.

Tarieven

Bij Tandartsenpraktijk Tetragon Hogekwartier worden de Nza tarieven gehanteerd. Dit zijn de meest voorkomende tarieven uit de Tarievenlijst Tandheelkunde. U vindt de actuele tarievenlijst op www.hettandartstarief.nl

Voor de prijzen die gebruikt worden voor extern techniekwerk (zoals protheses, kroon- en brugwerk etc.) kunt u de prijslijst hier bekijken.

Bent u verzekerd bij een andere verzekeraar?

Als u verzekerd bent bij een andere zorgverzekeraar, dan krijgt u de rekening van Infomedics thuisgestuurd. U dient de rekening zelf op te sturen naar uw ziektekostenverzekeraar. Deze vergoedt de rekening aan u, op basis van de polisvoorwaarden. Het kan zijn dat u niet het hele bedrag vergoed krijgt, omdat er behandelingen zijn gedaan waarvoor u niet verzekerd bent.

De rekening dient binnen 30 dagen te worden voldaan. Ook als uw zorgverzekeraar nog niet heeft vergoed. U kunt ook uw rekening contant of per pin betalen aan de balie.

Vragen over uw rekening?

Voor vragen over de rekening die u heeft ontvangen, kunt u contact opnemen met Infomedics via nummer 036 – 2031900. Heeft u vragen over de behandeling die op de rekening vermeld staat? Dan kunt u contact opnemen met de praktijk via telefoonnummer 033 – 4722990.