• afspraken
  • Aangenaam, Tetragon

    Bel ons voor een afspraak

Smoelenboek

Dhr. R.P. van Son, Tandarts

Mijn naam is Rob van Son, tandarts.

In 1974 ben ik begonnen met de tandartsenstudie, als tweede studie. Deze heb ik in 1980 in Groningen succesvol afgerond. In Rotterdam heb ik 8 jaar in een maatschap gewerkt, waarbij ik mij gespecialiseerd heb in het kroon- en brugwerk.

Van 1989 tot 2000 heb ik in Wuppertal mijn specialisaties uitgebreid, o.a. met een eigen laboratorium. Recentelijk heb ik dit verkocht.

Vanaf 2000 ben ik weer in Nederland in 4 praktijken gaan praktiseren, inmiddels heb ik 3 van de 4 praktijken verkocht en richt ik al mijn aandacht op Tetragon aan de Wielewaalstraat.

Dhr. M.C.A. el Aryan, Tandarts

Mijn naam is Mirco el Aryan, tandarts.

Ik heb mijn tandartsenopleiding in Erlangen / Duitsland gevolgd en succesvol afgerond. In 2003 ben ik als tandarts in Bremen / Duitsland gaan werken.

Sinds 8 jaar ben ik in dienst bij Tandartsenpraktijk Tetragon.

Mijn specialisaties zijn conserverende tandheelkunde, bijvoorbeeld composietvullingen, endodontische behandelingen en chirurgische ingrepen. Ook prothetische behandelingen doe ik met plezier. Ik spreek de talen Nederlands, Duits en Engels.

Mevr. E. Gonzalez, Tandarts

Mijn naam is Eliana Gonzalez-de Alarcon Pinto. Ik heb mijn tandarts-opleiding in Brazilië gevolgd en in 2009 heb ik in Portugal mijn Master-opleiding afgerond.

Sinds 2010 werk ik als tandarts in Nederland en vanaf 2012 ben ik in dienst bij Tandartsenpraktijk Tetragon.

Ik werk graag met kinderen. De laatste jaren heb ik mij dan ook vooral toegelegd op de kindertandheelkunde. Verder liggen mijn interesses bij de esthetische aspecten van composiet vullingen en endodontische en prothetische tandheelkunde.

Ik spreek de talen Nederlands en Portugees.

 
Ottoline Oosthout, Manager

Mijn naam is Ottoline Perre. Na het verlaten van de MMS in 1969 heb ik een opleiding tot röntgenlaborante gevolgd en heb ik gewerkt in het ziekenhuis in Voorburg en later in Leidschendam. In 1974 ben ik naar Groningen verhuisd en ben daar op de afdeling Radiotherapie als administratief medewerkster gaan werken tot 1978.

In 1981, na de geboorte van de kinderen, heb ik geholpen een tandartsenpraktijk op te zetten in Rotterdam. Tot op heden ben ik, met veel plezier, werkzaam als administratief medewerkster/praktijkmanager bij Tetragon.

Marije van Son, Manager P&O

Na mijn middelbare school ben ik begonnen met de opleiding HBO-V (verpleegkunde). Om diverse redenen heb ik na 2 jaar voor een andere richting gekozen. Na het afronden van mijn HBO-opleiding Officemanagement heb ik 15 jaar werkervaring opgedaan als communicatie-adviseur in diverse organisaties. De zorg is toch altijd blijven trekken, vandaar dat ik 1,5 jaar geleden de stap gemaakt heb om bij Tandartsenpraktijk Tetragon te gaan werken.

Eylem Nalbantoglu, Baliemedewerkster

Mijn naam is Eylem Nalbantoglu. Ik ben werkzaam bij Tandartsenpraktijk Tetragon sinds 2003. Ik heb een jaar als stoelassistente gewerkt en ben nu balieassistente. Dit bevalt mij heel goed, ook vanwege mijn ervaring als stoelassistente, waardoor ik mij goed kan inleven in de behandelingen in de praktijk.

Lucine Ebrahimi, Baliemedewerkster

Mijn naam is Lucine Ebrahimi, afgestudeerd aan het Nederlands Luchtvaart College in Hoofddorp. Sinds 2008 ben ik werkzaam bij Tandartsenpraktijk Tetragon. Hier heb ik mijn preventiecursus gedaan en mijn diploma behaald. Ook heb ik de opleiding Middle Management met succes afgerond.

Momenteel werk ik met veel plezier vier dagen in de week als assistent manager en medewerker aan de balie. Aan de balie ben je toch het visitekaartje van het bedrijf, daarom vind ik het belangrijk om de patiënten goed en correct te ontvangen, er representatief uit te zien en betrokken te zijn bij de patiënten.

Nadine Eggenhuizen, baliemedewerkster
Fereshta Mohammadi, Mondhygiëniste

Mijn naam is Fereshta Mohammadi, mondhygiëniste.

In 2017 heb ik de opleiding mondzorgkunde aan de Hogeschool van Nijmegen afgerond. Daarnaast werk ik sinds september 2016 drie dagen per week bij Tandartsenpraktijk Tetragon. 

Een praktijk waar ik me thuis voel en waar ik met plezier werk. Samen met mijn collega’s probeer ik de beste zorg te leveren aan al onze patiënten. 

Marina Miakheel, Mondhygiëniste

Mijn naam is Marina Miakheel. In 2016 ben ik afgestudeerd als mondzorgkundige aan de Hogeschool van Nijmegen. Sinds 2017 ben ik werkzaam bij Tandartspraktijk Tetragon. 

Goede voorlichting geven, kwaliteitsgericht werken, samenwerking tussen collega’s en sfeer vind ik zeer belangrijk.

Arian Harian, Mondhygiëniste in opleiding

Ik werk al 6 jaar als tandartsassistente bij Tandartsenpraktijk Tetragon.

Ik ben bij Tandartsenpraktijk Tetragon begonnen als tandartsassistente. Inmiddels heb ik de opleiding tot mondzorgkundige bijna afgerond.

Bianca Corbee, Preventieassistente

Mijn naam is Bianca Corbee In 1999 ben ik als tandartsassistente begonnen met werken bij een algemene tandartsenpraktijk in Nijkerk. In 2002 heb ik mijn diploma behaald. Op dit moment werk ik als stoelassistente en aan de balie. Inmiddels werk ik al ruim 5 jaar met veel plezier bij Tetragon.

In 2011 heb ik de opleiding voor preventieassistente succesvol afgerond. Met deze opleiding ben ik bevoegd om bij patiënten tandsteen te verwijderen en gerichte instructies te geven voor een mooi en gezond gebit. Ook geef ik met veel plezier poetsles aan kinderen en maak ik sealants op de blijvende kiezen om gaatjes te voorkomen. Preventief bezig zijn is het uitgangspunt.

Jolanda Gomersbach, Preventieassistente

Mijn naam is Jolanda Gomersbach. In 1998 ben ik begonnen met werken als tandartsassistente. Sinds 2009 werk ik met veel plezier bij Tandartsenpraktijk Tetragon.

Ik heb diverse diploma’s en certificaten behaald, waaronder anesthesie en preventieassistente. Met het diploma voor preventieassistente ben ik bevoegd om zelf patiënten te behandelen voor bijvoorbeeld het verwijderen van tandsteen en het geven van poetsinstructie.

Mariola Weima, Tandartsassistente

In 2002 ben ik als tandartsassistente begonnen in een praktijk in Amersfoort. Mijn opleiding hiervoor heb ik in 2004 afgerond.

Sindsdien heb ik in verschillende tandartsenpraktijken ervaring opgedaan op het gebied van algemene tandheelkunde, endodontologie, implantologie en tandheelkunde voor mensen met een verstandelijke beperking.

Bij Tetragon werk ik op maandag, dinsdag en donderdag als allround assistente voor meerdere tandartsen.

 
Chantal Brouwer, Tandartsassistente in opleiding

Ik volg mijn opleiding bij Edin academie in Maarn. In 2019 hoop ik mijn diploma te behalen.
Momenteel werk ik met veel plezier in de praktijk.

De wensen en behoeftes van onze patiënten vervullen vind ik zeer belangrijk en ze goed op hun gemak stellen is mijn motto.
Het mooiste van mijn werk vind ik dat patiënten vaak vrolijk en met een fijn gevoel de deur uit stappen.

Mandy van Hoeve, tandartsassistente in opleiding
Morsal Hanifi, tandartsassistente in opleiding