Scroll To Top

Rob van Son

Rob is de eigenaar van Tandartsenpraktijk Tetragon en werkt als tandarts. "In 1974 begon ik met de studie tandheelkunde in Groningen en die heb ik in 1980 succesvol afgerond. Daarna heb ik in Rotterdam 8 jaar in een maatschap gewerkt en me gespecialiseerd in kroon- en brugwerk."

Vanaf 1989 tot 2000 had hij een aantal praktijken in Duitsland, mét een eigen laboratorium. "In 2000 ben ik terug naar Nederland gegaan en heb ik 4 praktijken opgezet. Inmiddels heb ik 3 van de 4 verkocht. Nu richt ik mij volledig op de 2 vestigingen van Tetragon in Amersfoort.”

Gezal Wassiee

Gezal is sinds half 2018 werkzaam als tandarts. Zij is een aantal dagen in onze praktijk aanwezig en combineert dat met haar parttime werk als tandarts in Amsterdam. Zij is enthousiast over de behandelruimtes: "Alles is up-to-date, dat is prettig werken."

Gezal doet algemene tandheelkunde en wil zich meer bezighouden met esthetische tandheelkunde. Ook kan zij de zogeheten 'invisalign beugels' aanmeten: "Dat zijn transparante constructies die over de tanden en kiezen worden geplaatst. Deze 'aligners' worden regelmatig vervangen en zo wordt het gebit gecorrigeerd."

Sunghee Park

Sunghee Park werkt als tandarts. "Ik kom uit Zuid-Korea waar ik ook gewerkt heb als tandarts. Toen ik in 2011 samen met mijn man in Nederland kwam te wonen, heb ik in dit land opnieuw de gehele opleiding tot tandarts gevolgd."

"Ik vind het fijn om samen te werken, mensen te helpen en me verder te ontwikkelen in mijn vak. Ik wil me gaan richten op endodontologie (wortelkanaalbehandelingen) en esthetische tandheelkunde".

Layla Abdul

Layla is tandarts in opleiding, studeert in Nijmegen en werkt nu 1 dag per week bij Tetragon. "Ik leer hier veel van mijn ervaren collega's. De sfeer is open en collegiaal. Dat is het fijne aan deze praktijk, je kunt alles vragen."

"En zeker leerzaam is dat het er in de praktijk anders aan toe gaat dan je denkt tijdens je studie.”

Jolanda Gomersbach

Jolanda werkt momenteel als sterilisatiemedewerker en mag ook als preventieassistente werken. Ze is in 2009 bij onze praktijk gekomen: "Ik ben blij met de nieuwe praktijk. Alles staat op de juiste plek in de sterilisatieruimte, ik kan het zo pakken. Ik hou van orde en structuur. Bij Tetragon trekt mij vooral het hechte team en de goede sfeer."

Jolanda heeft diverse diploma's en certificaten behaald, waaronder anesthesie en preventie. opleiding tot tandarts gaan volgen. Via via ben ik bij Tetragon terecht gekomen. De sfeer is heel open en gezellig. Je kunt alles vragen en iedereen wil je helpen."

Eylem Nalbantoglu

Achter de balie werkt Eylem Nalbantoglu. "Ik zit tussen leuke collega's en er heerst hier een fijne sfeer. Het is hier nooit rustig en dat vind ik juist fijn, lekker bezig zijn. Mijn achtergrond is Turks. We hebben in de praktijk de voorkeur voor het spreken van Nederlands maar als het echt nodig is, leg ik iets uit in het Turks."

Eylem heeft eerst als stoelassistente gewerkt en is nu balieassistente. "Door mijn ervaringen aan de stoel kan ik me extra goed inleven in de patiënten".

Harmke Krook

Sinds juni 2018 is Harmke in dienst. Ze zit achter de balie maar doet tegelijkertijd de opleiding tot tandartsassistente. "Juist die combinatie van functies vind ik leuk. Aan de ene kant het reilen en zeilen van de praktijk en aan de andere kant het werken met patiënten."

Ze vindt het mooi om te zien hoe iedereen het op zijn of eigen manier doet: "Alles loopt hier soepel, vooral dankzij de hulpvaardige collega's. Mooi om te zien hoe iedereen goed samenwerkt."

Fereshta Mohammadi

Fereshta werkt als mondhygiëniste sinds 2016. "Ik ben hier al jaren patiënt. Toen Rob van Son hoorde dat ik de opleiding mondzorgkunde in Nijmegen deed, vroeg hij mij in de praktijk te komen werken."

"Het is plezierig werken, ik voel me thuis. De nieuwe vestiging aan De Velduil is modern en goed opgezet maar aan de Wielewaalstraat is het ook prima. Het feit dat onze patiënten uit verschillende culturen komen, vind ik leuk. Soms heb je grappige misverstanden, maar uiteindelijk weet ik altijd goed de dingen over te brengen."

Chantal Brouwer

In 2017 kwam Chantal bij Tetragon terecht. Zij is bezig met haar opleiding tot tandartsassistente en ze hoopt in 2019 af te studeren. Inmiddels is ze al bevoegd preventie-assistente. "Ik koos voor Tetragon omdat het een erkend leerbedrijf is. Ik heb eerst een dagje meegelopen en dat beviel prima, vandaar deze keuze."

"Ik word goed begeleid, kan alles vragen. De tandartsen geven mij uitgebreid uitleg. Waarom dit vak? Vanwege het contact met de mensen. Het mooiste is als ze tevreden en met een goed gevoel uit de stoel stappen."

Arian Harian

Sinds 2011 werkt Arian bij Tetragon. Ze is sinds 2014 mondhygiëniste in opleiding. Ze hoopt haar opleiding binnenkort af te ronden.

"Ik had al best veel sollicitaties gedaan, maar ik ben uiteindelijk terecht gekomen in de praktijk waar ik ook patiënt ben. En dat bevalt prima. Leuke collega's, niets geforceerd, een informele sfeer. Dat is prettig werken."

Marina Miakheel

Sinds april 2017 werkt Marina als mondhygiëniste bij onze praktijk. "Ik heb bewust voor een groepspraktijk gekozen omdat je dan meer mogelijkheden tot overleg hebt. Ik vind dat contact binnen ons team belangrijk."

"Goede resultaten bij patiënten zien is natuurlijk het mooiste wat er is. Vooral bij degenen die lang niet naar een tandarts zijn geweest. Soms zijn dat best ingewikkelde zaken. Hoe mooi is het dat ik bij patiënten goede resultaten kan boeken."