Scroll To Top

Afspraak maken?

033 – 472 29 90

Rob van Son

Rob is de eigenaar van Tandartsenpraktijk Tetragon en werkt als tandarts. "In 1974 begon ik met de studie tandheelkunde in Groningen en die heb ik in 1980 succesvol afgerond. Daarna heb ik in Rotterdam 8 jaar in een maatschap gewerkt en me gespecialiseerd in kroon- en brugwerk."

Vanaf 1989 tot 2000 had hij een aantal praktijken in Duitsland, mét een eigen laboratorium. "In 2000 ben ik terug naar Nederland gegaan en heb ik 4 praktijken opgezet. Inmiddels heb ik 3 van de 4 verkocht. Nu richt ik mij volledig op de 2 vestigingen van Tetragon in Amersfoort.”

Gezal

Gezal is sinds half 2018 werkzaam als tandarts. Zij is een aantal dagen in onze praktijk aanwezig en combineert dat met haar parttime werk als tandarts in Amsterdam. Zij is enthousiast over de behandelruimtes: "Alles is up-to-date, dat is prettig werken."

Gezal doet algemene tandheelkunde en wil zich meer bezighouden met esthetische tandheelkunde. Ook kan zij de zogeheten 'invisalign beugels' aanmeten: "Dat zijn transparante constructies die over de tanden en kiezen worden geplaatst. Deze 'aligners' worden regelmatig vervangen en zo wordt het gebit gecorrigeerd."

Sunghee

Sunghee werkt als tandarts. "Ik kom uit Zuid-Korea waar ik ook gewerkt heb als tandarts. Toen ik in 2011 samen met mijn man in Nederland kwam wonen, heb ik in dit land opnieuw de gehele opleiding tot tandarts gevolgd."

"Ik vind het fijn om samen te werken, mensen te helpen en me verder te ontwikkelen in mijn vak. Ik wil me gaan richten op endodontologie (wortelkanaalbehandelingen) en esthetische tandheelkunde."

Bob

Monostoi

Marina

Sinds april 2017 werkt Marina als mondhygiëniste bij onze praktijk. "Ik heb bewust voor een groepspraktijk gekozen omdat je dan meer mogelijkheden tot overleg hebt. Ik vind dat contact binnen ons team belangrijk."

"Goede resultaten bij patiënten zien is natuurlijk het mooiste wat er is. Vooral bij degenen die lang niet naar een tandarts zijn geweest. Soms zijn dat best ingewikkelde zaken. Hoe mooi is het dat ik bij patiënten goede resultaten kan boeken."

Fereshta

Fereshta werkt als mondhygiëniste sinds 2016. "Ik ben hier al jaren patiënt. Toen Rob van Son hoorde dat ik de opleiding mondzorgkunde in Nijmegen deed, vroeg hij mij in de praktijk te komen werken."

"Het is plezierig werken, ik voel me thuis. De vestiging aan De Velduil is modern en goed opgezet. Het feit dat onze patiënten uit verschillende culturen komen, vind ik leuk. Soms heb je grappige misverstanden, maar uiteindelijk weet ik altijd goed de dingen over te brengen."

Arian

Sinds 2011 werkt Arian bij Tetragon. Ze is sinds 2014 mondhygiëniste in opleiding. Ze hoopt haar opleiding binnenkort af te ronden.

"Ik had al best veel sollicitaties gedaan, maar ik ben uiteindelijk terecht gekomen in de praktijk waar ik ook patiënt ben. En dat bevalt prima. Leuke collega's, niets geforceerd, een informele sfeer. Dat is prettig werken."

Ottoline

Ottoline werkt op kantoor en in de backoffice. Zij is al vanaf 2001 verbonden aan de praktijk: “Ik heb een opleiding tot röntgenlaborante gevolgd en gewerkt in verschillende ziekenhuizen. Later bood ik ondersteuning bij het opzetten van verschillende tandartsenpraktijken in Rotterdam, Amersfoort en Den Haag.”

“Het is hier nooit saai, iedere dag gebeurt er wel wat en dat motiveert.”

Harmke

Sinds juni 2018 is Harmke in dienst. Ze zit achter de balie maar doet tegelijkertijd de opleiding tot tandartsassistente. "Juist die combinatie van functies vind ik leuk. Aan de ene kant het reilen en zeilen van de praktijk en aan de andere kant het werken met patiënten."

Ze vindt het mooi om te zien hoe iedereen het op zijn of eigen manier doet: "Alles loopt hier soepel, vooral dankzij de hulpvaardige collega's. Mooi om te zien hoe iedereen goed samenwerkt."

Bianca

Bianca werkt afwisselend aan de balie en als tandartsassistente. "Ik doe van alles: begeleiding van onze leerlingen, bestellingen, heb contact met patiënten aan de balie. Ik kan me extra goed inleven in hen, door mijn ervaring als assistente. Het leuke van mijn werk is de afwisseling."

Bianca is in 1999 begonnen als tandartsassistente in Nijkerk: "Daarna heb ik de cursus preventie-assistente gedaan en in 2011 mijn diploma gehaald. Ook heb ik inmiddels een anesthesiediploma behaald."

Eylem

Achter de balie werkt Eylem "Ik zit tussen leuke collega's en er heerst hier een fijne sfeer. Het is hier nooit rustig en dat vind ik juist fijn, lekker bezig zijn. Mijn achtergrond is Turks. We hebben in de praktijk de voorkeur voor het spreken van Nederlands maar als het echt nodig is, leg ik iets uit in het Turks."

Eylem heeft eerst als stoelassistente gewerkt en is nu balieassistente. "Door mijn ervaringen aan de stoel kan ik me extra goed inleven in de patiënten."

Lucine

Sinds 2008 is Lucine in de praktijk te vinden. Ze zit achter de balie en werkt ook als assistent-manager. "Ik ben begonnen als tandartsassistente. Heb ook de preventiecursus gedaan én de opleiding Middle Management met succes afgerond."

Lucine is er eigenlijk als vanzelf ingerold. "Mijn zus werkte al bij Tetragon als mondhygiëniste en ik had hier een zomerbaan. Dat beviel zo goed dat ik ben gebleven. Het is een leuk team. Aan de balie zie je allerlei culturen voorbij komen. Dat maakt het werk afwisselend."

Jolanda

Jolanda werkt momenteel als sterilisatiemedewerker en mag ook als preventieassistente werken. Ze is in 2009 bij onze praktijk gekomen: "Ik ben blij met de nieuwe praktijk. Alles staat op de juiste plek in de sterilisatieruimte, ik kan het zo pakken. Ik hou van orde en structuur. Bij Tetragon trekt mij vooral het hechte team en de goede sfeer."

Jolanda heeft diverse diploma's en certificaten behaald, waaronder anesthesie en preventie.

Mariola

Zij kent Tetragon door en door. Mariola werkt namelijk al 15 jaar bij Tetragon als tandartsassistente bij verschillende tandartsen. "Geen dag is hetzelfde hier. Er is altijd actie. Iedere patiënt is weer anders, en vooral het werken met kinderen is interessant. Ik vind een goed samenspel met mijn collega's belangrijk. Er heerst een fijne sfeer en we kunnen op elkaar rekenen."

Mariola is in 2002 begonnen als tandartsassistente bij een praktijk in Amersfoort. Daarna heeft ze bij verschillende praktijken ervaring opgedaan in de algemene tandheelkunde, endodontologie, implantologie en tandheelkunde voor mensen met een verstandelijke beperking.

Arisje

Ramee