Scroll To Top

Afspraak maken?

033 – 472 29 90

AFSPRAAK MAKEN

Ik wil een afspraak maken

SPOEDGEVALLEN

Ik heb een spoedgeval

INSCHRIJVEN

Ik wil me inschrijven

Tandartsenpraktijk Tetragon nabij centrum Amersfoort

Tandartsenpraktijk Tetragon Hogekwartier is al 18 jaar een bergrip in Amersfoort. In maart 2018 zijn de deuren van de splinternieuwe moderne vestiging aan De Velduil 3A geopend en in september 2019 is deze locatie wederom verbouwd en verdubbeld naar 6 behandelkamers. Pal tegenover het nieuwe zwembad in de wijk Hogekwartier. Eén praktijk met meerdere disciplines onder 1 dak. De Wielewaalstraat is dus definitief gesloten.

Ons team

Ons team van tandartsen, orthodontist, endodentoloog in opleiding, mondhygiënisten, (preventie)assistenten en baliemedewerkers maakt het u zo prettig mogelijk. Met een gastvrije ontvangst, persoonlijke aandacht en een goede en vriendelijke behandeling.

Voelt u zich angstig voor een bezoek aan de tandarts of bent u al een tijd niet geweest? Dan kan een afspraak best spannend zijn. Dat begrijpen wij en daarom nemen we extra de tijd voor u.

Moderne apparatuur

Wij hebben de modernste apparatuur en materialen in huis voor de behandelingen. Wij kunnen een breed pakket aan zorg verlenen zoals: periodieke halfjaarlijkse controles, cariës behandelingen, kronen, bruggen en facings, implantaten, protheses (kunstgebitten), wortelkanaalbehandelingen, orthodontie, Invisalign (onzichtbare beugel), kinderbehandelingen, mondhygiëne, parodontale behandelingen, gnathologie (kaak- en gewrichtsklachten) (NVGPT) en slaapgeneeskunde (snurkbeugel, slaapapneu) (NVTS)

Aandacht voor preventie

Voorkomen is beter dan genezen. Daarom besteden wij veel aandacht aan preventieve tandheelkunde. Preventie-assistenten en mondhygiënisten helpen u bij het gezond houden van uw mond en die van uw kinderen.